skip to Main Content
035-5383490
Vandaag12:00 tm 18:00uur
null
Ons ambachtelijk ijs wordt bereidt met zorg, liefde en de hoogste kwaliteit grondstoffen.

Ons assortiment bestaat uit meer dan 75 verschillende smaken op melk-, water- en of suikerarm basis.
In onze IJssalon zijn dagelijks meer dan 30 verschillende smaken ijs verkrijgbaar, hiervan zijn 28 smaken vast in het assortiment.
De overige smaken ijs rouleren wij als Smaak van de Dag.
Ons ambachtelijk ijs wordt bereidt met zorg, liefde en de hoogste kwaliteit grondstoffen. Deze grondstoffen zijn onder andere de basis voor onze eigen samengestelde melk- en waterbasis recepturen. Naar gelang de smaak voegen wij vervolgens vers fruit, Australische rozijnen, Callebaut chocola, noten, specerijen, etc. toe.
Recepturen van ons gaan al jaren terug naar het begin van de vorige eeuw. Waar we begonnen zijn met vanille, stracciatella, aardbei en chocola. Over de loop der jaren zijn daar vele smaken bijgekomen uitgroeiend tot ons huidige assortiment.

Op de smakenkaartjes in de vitrine geven wij aan of onze smaken gluten, lactose of noten bevatten. Voor de andere allergenen, kunt u vragen naar onze allergenenkaart. Onze medewerkers adviseren u graag.

Melkbasis
Melkbasis

Aardbei

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Hazelnoot

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Oma's cake

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Stracciatella

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Yoghurt-bosvruchten

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

After eight

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Chocolade (puur)

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Kaneel

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Pistache

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Tiramisu

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Banaan

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Cocos

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Malaga (rum rozijn)

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Vanille

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Yoghurt

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Crème brûlée

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Fleur de toffee

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Mocca

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Walnoot

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Yoghurt-sinaasappel

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!
Waterbasis
Waterbasis

Framboos

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Mango

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Bloedsinaasappel

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Meloen

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Citroen

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Groene appel

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!
Suikerarm
Suikerarm

Chocola

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Hazelnoot

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!

Vanille

Allergenen

Beste ijsliefhebber ivm. het productieproces van het ijsbereiden en ijsscheppen is er altijd kans op kruisbesmetting. Vraagt u onze medewerkers om advies!
Back To Top
×Close search
Zoeken